Bomen kweken waar u naar zoekt

Bomen kweken waar u naar zoekt

Juist dátgene kweken wat u daadwerkelijk zoekt voor uw tuin of project, beschouwen wij als de grote uitdaging. Een boom moet niet zomaar een plant zijn, maar deze moet een ruimte de juiste sfeer en rust geven. Geheel passend bij de persoonlijke wensen, architectuur en de directe omgeving. Zo kunnen bomen praktisch zijn, als eyecatcher dienen, of vrijwel onzichtbaar opgaan in de omliggende omgeving.

Huidige en toekomstige trends binnen de tuinarchitectuur volgen we op de voet. We blijven daarbij zoeken naar soorten en vormen die het best aansluiten bij uw wensen. Net als bij elke ontwerper, begint ook hier het creëren van een nieuwe vorm vanaf het schetsblok. Architectuur en natuur zijn hierbij de grootste inspiratiebronnen.

Alle bomen worden van jongs af aan opgekweekt en naar eigen inzicht gevormd in onze kwekerij. Door een strenge selectie worden alleen de mooiste en gezondste soorten doorgekweekt tot volgroeide (vorm)bomen.

Deze werkwijze resulteert in een tijdloos concept en een inspirerend en vernieuwend assortiment. Dat is onze visie en zo onderscheiden wij ons binnen het topsegment bomen.

Een kwekerij vol verrassingen